FÉG vagy Junkers-Bosch alkatrészt keres?
FÉG és Junkers-Bosch gázkészülék alkatrész bolt

FÉG gázkészülék
alkatrészek

Kazán, cirkó, konvektor, vízmelegítő FÉG gázkészülék alkatrészek

Junkers-Bosch gázkészülék alkatrészek

Junkers kazán, cirkó, vízmelegítő Junkers-Bosch gázkészülék alkatrészek

Használt gázkészülékek
adás-vétele

Gázkazán, cirkó, vízmelegítő adás-vétele Használt gázkészülékek adás-vétele

Tulajdonos váltás történt. Az üzlethelyiség tulajdonosa a Fixgázszerviz KFT.

FÉG vagy Junkers-Bosch gázkészülék alkatrészt keres?

Üzletünk FÉG és Junkers-Bosch gázkészülék alkatrészeket forgalmaz Budapesten.

Kollégáink a FÉG Fegyver és Gázkészülék gyár által gyártott konvektorok, cirkók, vízmelegítők termelésében, valamint a FÉG gyári szervízben eltöltött évek alatt nagy tapasztalatra tettek szert ezen gázkészülékek meghibásodásával kapcsolatban. Mind a régi, mind az új készülékek alkatrészeinek beszerzésével, árusításával igyekszünk kielégíteni az Önök igényeit.

A Bosch csoporthoz tartozó Junkers márka, ami ma már szintén Bosch néven fut igen jelentős terjedelemben van jelen az európai, ezen belül a magyarországi piacon a termotechnikai üzletágban. Mivel a Bosch-Junkers termékpaletta igen széles, ezért sajnos nem áll módunkban minden alkatrészből raktáron tartani. Áraink tájékoztató jellegüek, az árváltozás jogát fenntartjuk, az aktuális árakról kérjük érdeklődjenek elérhetőségeink bármelyikén. Mindemellett tapasztalt kollégáink véleményét figyelembe véve igyekszünk a gyorsan kopó alkatrészekből úgy raktározni, hogy azok az Önök számára könnyen elérhetőek legyenek. Ezen termékcsoporthoz tartozó alkatrészeink mind gyári alkatrész. Igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten minnél széleskörűbb raktárkészletet kialakítani. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy gázkészüléket valamint gázkészülék alkatrészt csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra jogosult személy építhet be.

Tisztelt Vásárlók! Tulajdonos váltás történt. A 1096 Bp. Sobieski János u. 25/a szám alatt lévő üzlethelyiség a Fixgázszerviz KFT tulajdonában üzemel. A honlapon feltüntetett árak nem aktuálisak. Az aktuális árakat szíveskedjenek a 061/218-2800, 0630/871-5360 telefonszámon megérdeklődni, illetve az alábbi honlapon megtekinteni: https://fixgazszerviz.hu/